Зеленський: Служба зовнішньої розвідки - один із ключових інструментів захисту України

Зеленський: Служба зовнішньої розвідки - один із ключових інструментів захисту України

Укрінформ
Служба зовнішньої розвідки в умовах війни з російським агресором є одним із ключових інструментів захисту національних інтересів Української держави.
Про це йдеться у вітанні Президента Володимира Зеленського особовому складу та ветеранам зовнішньої розвідки з нагоди їх професійного свята - Дня зовнішньої розвідки України, передає Укрінформ із посиланням на сайт Глави держави.

За словами Президента, «посідаючи чільне місце у загальній системі національної безпеки, Служба зовнішньої розвідки України в умовах війни з російським агресором є одним із ключових інструментів захисту національних інтересів держави».

«Системне поєднання можливостей агентурної, технічної розвідки та потужних аналітичних ресурсів, творчий потенціал особового складу Служби сприяють ефективному проведенню розвідувальних і спеціальних заходів, а здобута вами інформація забезпечує ухвалення виважених політичних та управлінських рішень на користь нашої країни і перетворюється у перемоги українських воїнів на полі бою», - наголосив Зеленський.

Глава держави від імені українського народу подякував розвідникам за віддану службу Вітчизні, наполегливість та сумлінне виконання службового обов’язку, які вони демонструють, виконуючи важливі завдання.

«Переконаний, що особовий склад Служби зовнішньої розвідки України й надалі надійно стоятиме на захисті національної безпеки нашої держави. Зичу міцного здоров’я, незламності духу у відстоюванні незалежності та територіальної цілісності України і нових перемог у протистоянні з російським агресором. Слава українським розвідникам!», - наголосив Президент.

Як повідомлялося, 24 січня в Україні відзначається День зовнішньої розвідки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-