Наєв привітав працівників зовнішньої розвідки із професійним святом

Наєв привітав працівників зовнішньої розвідки із професійним святом

Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв привітав працівників та ветеранів Служби зовнішньої розвідки із професійним святом – Днем зовнішньої розвідки України.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на сторінку Командування Об'єднаних сил ЗСУ у Фейсбуці.

"Сьогодні відзначаємо День зовнішньої розвідки України, вшановуючи величезний внесок мужніх людей у збереження незалежності та суверенітету нашої держави. Шановні офіцери, співробітники та ветерани Служби зовнішньої розвідки! Ви робите нелегку справу, здобуваючи інформацію, що допомагає ефективно нищити ворога на передовій та забезпечувати перевагу під час важливих переговорів з іноземними партнерами. Своєю невтомною працею Ви забезпечуєте могутність, процвітання та успішність нашої держави, яка прагне жити у сім’ї вільних народів", – зазначив він.

Наєв побажав розвідникам сил та наснаги у подальшому втіленні задуманого, впевнено крокуючи до спільної перемоги.

Як повідомлялося, 24 січня в Україні відзначається День зовнішньої розвідки.

Читайте також: У ЗСУ формуються нові частини під оснащення бойовою технікою НАТО – Наєв

Свято встановлено згідно з указом Президента від 22 листопада 2018 року. Дату обрано не випадково: саме 24 січня 1919 року в Українській Народній Республіці було створено перший підрозділ загальнодержавної розвідки. Відтоді у складі Політичного департаменту Директорії УНР почав працювати відділ закордонної інформації з метою проведення розвідувальної роботи щодо ворогів УНР, а також стосовно країн – потенційних супротивників.

Фото: Командування Об'єднаних сил ЗСУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-