Наступний «Рамштайн» відбудеться у лютому — Резніков

Наступний «Рамштайн» відбудеться у лютому — Резніков

Укрінформ
Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що дев`ята зустріч Контактної групи з питань оборони України ("Рамштайн-9") запланована на лютий.

Про це він написав у Твіттері, передає Укрінформ.

«Повернувся додому після "Рамштайну-8". З кожною зустріччю я бачу, як зростає довіра наших партнерів до України. Це все завдяки наполегливій праці наших воїнів та представників. Більше довіри означає більше зброї. Щоб захистити нашу землю, море... і небо! "Рамштайн-9" відбудеться в лютому», - написав він.

Як повідомляв Укрінформ, керівники оборонних відомств понад 50 держав світу під час восьмого засідання Контактної групи з питань оборони України у німецькому Рамштайні не дійшли згоди щодо постачання танків Leopard. Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус заявив, що рішення щодо цього може бути ухвалено найближчим часом, однак урядовець не відповів, яким воно буде.

Читайте також: Результати «Рамштайну» дають Україні можливість захищатися, але не контрнаступати – експерт

Міністр оборони Олексій Резніков заявив, що задоволений результатами останнього засідання Контактної групи з питань оборони України у форматі "Рамштайн".

Президент Володимир Зеленський закликав учасників восьмого «Рамштайну» на наступному зібранні розглянути надання Україні винищувачів F-16.

В Офісі Президента України висловили сподівання, що на наступному «Рамштайні» учасники Контактної групи розглянуть передачу Україні літаків.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-