Мобілізованих росіян перекидають на лінію фронту без їжі та оснащення – Луганська ОВА

Мобілізованих росіян перекидають на лінію фронту без їжі та оснащення – Луганська ОВА

Укрінформ
Мобілізованих росіян не забезпечують ані їжею, ані оснащенням.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

«Мобілізованих одразу кидають до наближених до фронту ділянок без їжі, води та будь-якого оснащення. Інструмент для обладнання позицій ті або купують самі, або забирають у місцевих жителів, якщо в останніх хоч щось залишилося», - сказано в повідомленні.

Крім того, загарбницька влада Луганщини теж визнала фейковість проведених у 2014-му та 2022-му роках так званих референдумів.

«Днями депутати «народної ради лнр» ухвалили закон «Про систему виборчих комісій, комісій референдуму у луганській народній республіці», - ідеться в повідомленні.

Цим актом, зокрема, передбачаються права та обов'язки членів виборчої комісії «республіки» першого складу, яка формуватиметься у складі 12 членів строком на п'ять років.

«Тобто, під час організації минулих голосувань цієї комісії не було. Хто займався контролем підрахунку? Навіть загарбники це визнали – законодавчо», - ідеться в повідомленні.

Крім того, у Луганській ОВА повідомили про показник діяльності загарбницької влади за минулі півроку – в Сєвєродонецьку, де з морозами розірвало каналізаційні колектори в декількох районах міста. Щодо поривів у системі опалення і потопів квартирах зазначалось раніше.

Читайте також: Терористи «днр» призначили «винних» у загибелі в Макіївці мобілізованих росіян

Росіяни щодня зазнають втрат. Наразі понад 300 поранених загарбників знаходяться на лікуванні тільки у хірургічному відділені міської лікарні Старобільська.

Водночас в загарбницькій адміністрації Алчевська підготовлено чергові списки для поповнення втрат у живій силі загарбників, зокрема, і за рахунок співробітників так званого МНС.

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники щодня зазнають великих втрат: тільки у хірургічному відділені міської лікарні Старобільська Луганської області перебувають понад 300 поранених військових рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-