росія не має ресурсів для наступу в Запорізькій області - канадська розвідка

росія не має ресурсів для наступу в Запорізькій області - канадська розвідка

Укрінформ
Наявних у росії людських та матеріальних ресурсів недостатньо для ефективного наступу в Запорізькій області.

Як повідомляє кореспондент Укрінформу, про це йдеться у повідомленні розвідувального управління Збройних сил Канади у Твіттері.

“Погано забезпечені та неналежно навчені російські сили, найвірогідніше, не зможуть вести успішний наступ уздовж Запорізького фронту протягом наступних кількох місяців”, - заявили розвідники. 

Зазначається, що “росія витрачає ресурси на спроби захопити додаткові території в сусідній Донецькій області”. “Українські захисники завдали дуже великих втрат, а росія отримала лише мінімальні територіальні здобутки”, - наголосили у збройних силах Канади. 

Канадські військові також звернули увагу, що “російські сили в окупованих регіонах Запорізької області вже протягом кількох місяців будують статичні оборонні споруди, що вказує на їх суттєве занепокоєння майбутнім українським наступом для повернення захоплених територій”. 

Читайте також: росії дедалі важче завдавати високоточних ударів на великій відстані – розвідка Британії

Як повідомляв Укрінформ із посиланням на представника Головного управління розвідки Міноборони Андрія Юсова, після невдалого “бліцкригу” в Україні для путіна єдиним виходом є затягування війни проти України. Альтернативою цьому є або міжнародний трибунал, або бунт усередині країни. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-