Канада готує потужний пакет оборонної допомоги Україні — Зеленський

Канада готує потужний пакет оборонної допомоги Україні — Зеленський

Укрінформ
Канада готує потужний пакет оборонної допомоги Україні, в якому будуть зокрема бронемашини.

Про це у своєму зверненні сказав Президент України Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Відео: ОП

“Сьогодні оголошено, що Канада готує потужний пакет оборонної допомоги для нашої держави. Зокрема в ньому будуть бронемашини. Це дуже вчасно й вагомо. Я дякую Канаді за незмінну допомогу й за те, що саме зараз разом готуємося до спроби росії посилити удари. Ні для кого у світі сьогодні плани держави-терориста не залишаться невідомими”, - сказав глава держави.

Читайте також: Міжнародна допомога Україні перевищила €113 мільярдів

Окрім цього, як зауважив президент, найближчим часом очікуються нові кроки по підтримці України партнерами.

“Взяв участь у форумі в Давосі. Меседж від України дуже простий і чесний: ні в кого зараз у вільному світі немає можливості зволікати. Знаю, що найближчим часом будуть нові та справді потрібні кроки на підтримку нашої оборони. Зробимо все, щоб таких кроків було стільки, скільки необхідно для поразки терористів”, - сказав Зеленський.

Читайте також: Україна закликала створити спецтрибунал для вищого керівництва рф

Президент відзначив, що ситуація на фронті залишається важкою, особливо на Донбасі, де фіксується збільшення кількості обстрілів і спроб наступу зі сторони окупантів

Глава держави також подякував бійцям, які тримають позиції, зокрема бійцям 68-ї окремої єгерської бригади та 36-ї окремої бригади морської піхоти за дуже ефективне ураження ворога, а також підрозділам ГУР МО за дії, які зменшують шанси окупантів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-