Напередодні нового «Рамштайну» Зеленський анонсував добрі новини для України

Напередодні нового «Рамштайну» Зеленський анонсував добрі новини для України

Укрінформ
Володимир Зеленський анонсував добрі новини для України в контексті оборонної підтримки від міжнародних партнерів.

Про це Президент сказав у відеозверненні наприкінці 320-го дня повномасштабної війни, повідомляє Укрінформ.

Глава держави розповів, що впродовж дня провів чотири етапи переговорів із партнерами. Він мав розмови з премʼєр-міністром Чехії, президенткою Словенії, премʼєр-міністром Португалії та прем’єр-міністром Північної Македонії про збільшення оборонної підтримки України. Також ішлося про необхідність уже цього року привести російську агресію до поразки та про реалізацію всіх елементів української формули миру – від відновлення територіальної цілісності держави до покарання російських терористів.

"Будуть хороші новини для нашої держави, і дуже важливо, що ми досягаємо згоди з партнерами саме зараз, напередодні нового "Рамштайну", й на тлі чергових жорстоких злочинів окупантів", – відзначив Президент.

Читайте також: У клубі «Рамштайн» вже більше країн, ніж у НАТО - Резніков

За його словами, світ знає, що кожен день російської присутності на українській землі – це смерті, поранення, біль та страждання людей. "Україна має отримати все те, що необхідно, щоб вигнати терористів із нашої землі і щоб надійно захистити наших людей від будь-яких російських ескалаційних планів. Я впевнений, що ця зброя й ця техніка будуть у наших воїнів на фронті. Вже скоро.", – наголосив Зеленський.

Як повідомлялося, наступна зустріч Контактної групи з питань оборони України (формат "Рамштайн") відбудеться 20 січня.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-