Кожен день невдач ворога на Донбасі суттєво послаблює державу-агресора - Зеленський

Кожен день невдач ворога на Донбасі суттєво послаблює державу-агресора - Зеленський

Відео
Укрінформ
Захисники України завдають росіянам на Бахмутському напрямку численних втрат і вибивають з позицій. Це важке і болісне завдання, але терористи мають програти.

Як передає Укрінформ, про це повідомив Президент Володимир Зеленський у відеозверненні.

«Хочу сьогодні відзначити наших бійців на Бахмутському напрямку, зокрема спецпідрозділ ГУР «Шаман», а також прикордонників Луганського загону, які разом з бійцями Інтернаціонального легіону оборони України завдають ворогові численних втрат і вибивають окупантів із позицій на околицях Бахмута. Це хороший результат, і я дякую за нього», - сказав Зеленський.

За словами Президента, кожен день невдач ворога на Бахмутському напрямку та загалом на Донбасі - це суттєве послаблення держави-агресора.

Зеленський додав, що окупанти постійно посилюють свої сили на Донеччині, роблять це і зараз. Та кожен день з українськими успіхами - це новий доказ божевілля самої ідеї нападати на Україну. «Якщо лише такі новини з фронту здатні повернути відчуття реальності всім у росії, доведеться це забезпечити максимально».

Глава держави констатував, що таке завдання -  важке і болісне, але інакше не можна, терористи мають програти.

Читайте також: На Бахмутському напрямку ЗСУ знищили два склади боєприпасів ворога

«Я дякую нашим оборонцям Бахмутської фортеці! Я дякую всім нашим воїнам, які витримують тиск на Соледарському напрямку й захищають позиції! Я дякую, звичайно, всім тим нашим бійцям, які дають доволі обнадійливі новини з Луганщини та деяких південних районів нашої держави!», - наголосив Президент.

Як повідомлялося, 4 грудня на Бахмутському напрямку бійці Державної прикордонної служби спільно із військовослужбовцями ЗСУ відбили ворожий штурм і в результаті контратаки захопили позиції противника. У ході бою українські захисники ліквідували дев’ятьох російських військових, ще близько 20 загарбникам завдали поранень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-