Готуємо Сили оборони й безпеки до наступного року, він має бути вирішальний - Президент

Готуємо Сили оборони й безпеки до наступного року, він має бути вирішальний - Президент

Укрінформ
Продовжуємо готувати сили оборони й безпеки України до наступного року. Це має бути вирішальний рік.

Про це заявив Президент України Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні, передає Укрінформ.

"Провів сьогодні засідання Ставки – уже 44-те за цей рік. Тематика зрозуміла. Передусім це Бахмут, Кремінна й Донбас загалом. Можливі дії ворога на східному напрямку та наші дії. Заслухали командувачів, визначилися з кроками на найближчий час. Продовжуємо готувати сили оборони й безпеки України до наступного року. Це має бути вирішальний рік. Розуміємо, які ризики є взимку, розуміємо, що маємо зробити навесні, а отже, розуміємо, які результати має продемонструвати увесь сектор оборони й безпеки", - підкреслив Зеленський.

Читайте також: Надання Україні ППО і формула миру: Зеленський поговорив із прем’єркою Італії

Президент повідомив, що окремо обговорили постачання боєприпасів і ремонт бойової техніки. Він одякував українським фахівцям, усім партнерам, усім, хто залучений до відповідної роботи. "Нам вдалося налагодити таку систему, щоб не лише повернути відремонтовану техніку на поле бою, а й щоб узяти з поля бою трофейну техніку та поставити її на службу нашій державі. Це дуже важливий результат року, і всі, хто долучився, – справді молодці", сказав Глава держави.

Читайте також: G7 стоятиме на боці України, доки буде потрібно

Крім того Зеленський повідомив, що говорив сьогодні з Прем’єр-міністром Італії. Подякував за вже надану й за нову підтримку. Пані Мелоні повідомила, що зараз на розгляді питання про ППО для України, і ми скоординували наші кроки. "Я вірю, що італійська підтримка дозволить нам зміцнити захист українського неба. Звичайно, обговорили й наші дипломатичні плани на найближчі місяці. А також зимові загрози, які ми, я впевнений, подолаємо разом", сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-