У Чорному морі росія тримає 10 кораблів, три з них — носії ракет

У Чорному морі росія тримає 10 кораблів, три з них — носії ракет "Калібр"

Інфографіка
Укрінформ
росія тримає у Чорному морі на бойовому чергуванні 10 кораблів, з них три носії крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 16 ракет.

Як передає Укрінформ, про це Військово-морські сили Збройних сил України повідомляють у Телеграмі.

"В Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться до 10 ворожих кораблів, з них три носії крилатих ракет "Калібр" загальний залп – 16 ракет", - ідеться у повідомленні.

В Азовському морі росія продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні один корабель. У Середземному морі перебувають 9 ворожих кораблів, з них п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр" загальний залп – 72 ракети.

За добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 17 суден, з них 6 суден рухалось з протоки Босфор; до Чорного моря – 14 суден, з них 4 судна продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: У Повітряних силах оцінили ймовірність нового масованого обстрілу рф найближчими днями

рф продовжує порушувати Міжнародну конвенцію з охорони людського життя на морі 1974 р. (SOLAS), вимикаючи системи автоматичної ідентифікації (AIS), на цивільних суднах в акваторії Азовського моря.

Як повідомляв Укрінформ, за минулу добу, 26 грудня, російські війська завдали два ракетні удари і здійснили 44 обстріли з реактивних систем залпового вогню. Натомість підрозділи Сил оборони України відбили атаки ворога біля восьми населених пунктів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-