Наєв перевірив готовність Сил оборони Київщини протидіяти ДРГ

Наєв перевірив готовність Сил оборони Київщини протидіяти ДРГ

Відео
Укрінформ
Командувач Об’єднаних сил Збройних сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив Сили оборони Київської області щодо протидії диверсійно-розвідувальним групам ворога.

Як передає Укрінформ, про це Командування Об'єднаних сил ЗСУ повідомляє у Фейсбуці.

«За легендою противник намагається висадити тактичний повітряний десант та здійснити захоплення важливого державного об’єкта. Підрозділи Збройних сил України у взаємодії з підрозділами Національної гвардії України здійснили знищення транспортних гелікоптерів у повітрі та нанесли вогневе ураження по передовому загону, який намагався захопити відповідний плацдарм для подальших дій», - зазначив Наєв.

За його словами, для того, щоб здійснити вогневе ураження, був проведений маневр артилерії. З цією метою долається водна перешкода за допомогою ПТС-2 та поромних переправ.

«Але меж вдосконаленню практичних навичок та умінь нашого особового складу немає. Командири будуть продовжувати зазначене тренування і в подальшому для доведення дій підлеглих до автоматизму», - заявив Наєв.

Читайте також: Сили оборони Києва тренуються захищати північний кордон

Як повідомляв Укрінформ, 24 грудня Наєв перевірив готовність підрозділів з відбиття можливого нападу агресора на північному напрямку з території республіки білорусь.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-