«Фронтові бригади» рф навряд чи зможуть піднести бойовий дух загарбників – розвідка Британії

«Фронтові бригади» рф навряд чи зможуть піднести бойовий дух загарбників – розвідка Британії

Укрінформ
Так звані «фронтові творчі бригади», які створюють у рф, навряд чи зможуть піднести бойовий дух у російських військах, які ведуть загарбницьку війну проти України.

Про це йдеться у зведенні британської розвідки, опублікованому Міністерством оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

У зведенні зазначається, що 14 грудня міноборони росії оголосило про створення двох «фронтових творчих бригад», до складу яких увійдуть оперні співаки, актори та артисти цирку. Це робиться для піднесення бойового духу військ, які воюють проти України.

У британській розвідці зауважують, що це відбулося на тлі нещодавньої широкої кампанії міноборони рф з заохочення росіян дарувати військовим музичні інструменти.

Читайте також: У росії збирають баяни та балалайки для відправки своїм військовим в Україну

Як зазначається, військова музика та організовані розваги для військ на передовій мають давню традицію в багатьох арміях світу, але в росії вони тісно пов'язані з радянською концепцією ідеологічно-політичної освіти.

«Низький моральний дух залишається значною проблемою для більшої частини російських сил. Однак занепокоєння солдатів насамперед зосереджено на дуже високому рівні втрат, поганому керівництві, проблемах із грошовим забезпеченням, нестачею спорядження та боєприпасів, а також відсутності розуміння цілей війни. Зусилля творчих бригад навряд чи суттєво знімуть ці побоювання», - зазначають у британській розвідці.

Читайте також: Сили оборони знищили вже 98 280 російських загарбників

Як повідомлялося, у попередньому огляді Міністерства оборони Великої Британії зазначалося, що російські військові бояться вразливості своїх позицій в тимчасово окупованому Криму й тому перенесли місця пусків іранських безпілотних літальних апаратів до Краснодарського краю рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-