Зеленський відзначив воїнів трьох бригад, які воюють на Донбасі

Зеленський відзначив воїнів трьох бригад, які воюють на Донбасі

Укрінформ
Президент України Володимир Зеленський відзначив воїнів 46-ї окремої аеромобільної бригади, 80-ї та 95-ї окремих десантно-штурмових бригад, які воюють на Донбасі.

Вдячність військовослужбовцям глава держави висловив у відеозверненні наприкінці 294-го дня війни, передає кореспондент Укрінформу.

Зеленський констатував, що російська федерація знищує на Донбасі місто за містом, як Маріуполь, як Волноваху, як Бахмут. Він наголосив, що оборонятися в таких умовах – це щось більше, ніж героїзм. Президент подякував усім військовим, які витримують тиск окупантів.

Читайте також: Зеленський заявив про важливий прогрес щодо посилення ППО

"Хочу зараз відзначити бійців 46-ї окремої аеромобільної бригади, які дуже майстерно й хоробро розбили ворога під час чергової атаки та змусили його відступити. Молодці!

Хочу також відзначити бійців 80-ї та 95-ї окремих десантно-штурмових бригад, які воюють на Кременському напрямку, і дуже результативно. Я дякую вам, воїни", – додав глава держави.

Відео: ОП

Як повідомляв Укрінформ, Сили оборони України з 24 лютого по 14 грудня ліквідували близько 96 тисяч російських загарбників, 740 з них — за останню добу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-