Patriot можуть з'явитися в Україні вже на наступному етапі війни - Резніков

Patriot можуть з'явитися в Україні вже на наступному етапі війни - Резніков

Укрінформ
Українська армія потребує більше зброї, особливо систем протиповітряної оборони.

Про це у коментарі американському телеканалу CNN заявив міністр оборони України Олексій Резніков, передає Укрінформ.

“Коли у вас триває війна, вам завжди буде недостатньо (зброї — ред.). Нам потрібно її ще більше, особливо систем ППО, які є пріоритетом номер один для нас”, - сказав міністр.

На його думку, системи протиповітряної оборони Patriot можуть з'явитися на полі бою в Україні вже на наступному етапі війни.

“Ми вже тривалий час обговорюємо (передачу Україні систем Patriot — ред.) з нашими партнерами, тому що ця система є дорогою та розроблена з високим ступенем складності. Я вважаю, що Patriot також можуть з'явитися на нашому полі бою, але на наступному етапі”, - зазначив Резніков.

Міністр додав, що українські військові щодня намагаються знаходити найкраще рішення для боротьби з іранськими дронами-камікадзе, які запускають російські війська.

Водночас він наголосив, що Україна також потребує дронів.

Читайте також: Резніков: Усі інструменти, які Україна отримує від Швеції, дуже ефективні на полі бою

“Нам також потрібні системи для боротьби з дронами. Радіоелектронна боротьба є дуже важливим напрямком для нас”, - сказав міністр.

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Олексій Резніков на брифінгу в Одесі заявив, що росіяни продовжують завдавати ударів по енергетичній інфраструктурі України, оскільки розраховують на початок переговорів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-