росіяни завозять на Луганщину ліки та медиків для своїх військових

росіяни завозять на Луганщину ліки та медиків для своїх військових

Укрінформ
російські загарбники завозять ліки на захоплені території Луганської області виключно для своїх військових, а місцеві жителі обурюються примусовою випискою з лікарень та відмовами у госпіталізації.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Телеграмі.

Крім переоблаштування ліжкового фонду під потреби поранених росіян у медичних закладах закінчуються ліки, але загарбники ігнорують це питання. Все, що завозиться з російської федерації, спрямовується на потреби військових, підкреслюють в ОВА.

Медиків теж "підвезли з регіонів росії буцімто на допомогу. Займається персонал виключно здоров’ям загарбників, а місцеве населення не отримує медичної допомоги", зазначають в ОВА.

Продовжують росіяни і впровадження заходів із примусової паспортизації. Першими на черзі є бюджетники та пенсіонери, яких погрожують залишити без грошей.

Крім того, за інформацією Луганської ОВА, додатковий тиск здійснюється на медиків. Їх поставили перед вибором – отримати паспорт або звільнитися.

Аби відновити втрачені реєстраційні документи на автомобіль, замінити реєстраційні знаки, посвідчення водія, також треба пред’явити паспорт рф, наголосили в ОВА.

Читайте також: На Луганщині росіяни вимикають інтернет і планують закривати шахти

Як повідомляв Укрінформ, у Луганську обласна лікарня повністю заповнена пораненими російськими військовими.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-