На Луганщині росіяни вимикають інтернет і планують закривати шахти

На Луганщині росіяни вимикають інтернет і планують закривати шахти

Укрінформ
На тимчасово захопленій території Луганської області російські загарбники вимикають інтернет, аби завадити партизанам, і готуються до масового закриття шахт.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомляє Луганська обласна військова адміністрація.

За даними ОВА, росіяни готуються до масового закриття шахт на тимчасово захопленій території Донбасу. Це пов'язано насамперед із мобілізацією понад половини працівників.

"Тим, хто залишився, пояснюють, що непрацюючі підприємства нерентабельно утримувати. Непрацюючі через примусову мобілізацію. Також неодноразово зазначалось, що на деяких шахтах Луганщини розпочато демонтаж та вивіз обладнання", - зауважили в обладміністрації.

Як підкреслили в ОВА, набагато вигідніше встановити тарифи на комунальні послуги заднім числом. Про чергове свавілля окупантів повідомляють жителі Рубіжного. Власники квартир та будинків, де є світло, повинні за нього сплачувати із 1 березня. Хоча ще на початку травня з міста проводилася евакуація населення у безпечні регіони України. А електроенергію окупанти подали ще через декілька місяців".

Читайте також: Гайдай каже, що інформація Стерненка про страту цивільних на Луганщині перевіряється

У Кремінній, наголосили в Луганській ОВА, "на світло чекають тільки разом із ЗСУ. В місті темно. Як і в навколишніх населених пунктах, до прикладу, в Красноріченську".

У розташованому в тилу Новоайдарі росіяни вирішили вимкнути інтернет, намагаючись завадити партизанам підказувати українським військовим розташування ворога. "Захід такий собі в епоху дронів та безпілотників", - додали в обласній військовій адміністрації.

Читайте також: Гайдай показав вщент зруйноване загарбниками село на Луганщині

Як повідомляв Укрінформ, начальник Луганської ОВА Сергій Гайдай заявив, що морозна погода сприяє просуванню українських військових на Луганщині.

Фото ілюстративне 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-