Дефіцит боєприпасів і проблеми з логістикою обмежують наступальний потенціал рф - розвідка Британії

Дефіцит боєприпасів і проблеми з логістикою обмежують наступальний потенціал рф - розвідка Британії

Укрінформ
Нестача боєприпасів та проблеми з логістикою обмежують потенціал рф щодо відновлення широкомасштабних наземних наступальних операцій в Україні.

Про це з посиланням на розвідку повідомляє у п’ятницю Міністерство оборони Великої Британії у Твіттері, передає Укрінформ.

Зазначається, що відхід росії із західного берега річки Дніпро минулого місяця надав Збройним силам України можливість завдати ударів по додаткових російських логістичних вузлах та лініях зв’язку.

Цілком ймовірно, що ця загроза спонукала російських логістів перенести вузли постачання, включно з пунктами перевалки залізницею, далі на південь і схід, вважає розвідка Британії.

російським логістичним підрозділам доведеться виконувати надто трудомістке навантаження та розвантаження із залізниці на автомобільний транспорт.

Читайте також: Ефективність стратегії рф щодо ударів по інфраструктурі України знизилася – розвідка Британії

«Дефіцит боєприпасів у росії, що посилюється цими проблемами з логістичним забезпеченням, ймовірно, є одним із головних чинників, які нині обмежують російський потенціал відновити ефективні широкомасштабні наземні наступальні операції», - йдеться у зведенні.

Як повідомляв Укрінформ, раніше розвідка Британії зазначала, що ефективність стратегії росії щодо ударів по критичній інфраструктурі України знизилася, оскільки москва вже витратила значну частину своїх придатних ракет проти тактичних цілей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-