Повітряні сили ЗСУ: якщо буде більше ракет - буде потужніша реакція

Повітряні сили ЗСУ: якщо буде більше ракет - буде потужніша реакція

Укрінформ
російські війська можуть спробувати збільшити кількість ракет під час чергового обстрілу України, однак тоді Сили оборони завдаватимуть потужнішу відповідь.

Як передає Укрінформ, про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, відповідаючи на питання, чи може ворог спробувати використати ще більшу кількість ракет, ніж це було в попередні рази.

“Ворог намагається (наростити кількість ракет — ред.), безумовно, але ми бачили скільки тих ракет і які потенційно можуть бити по Україні. Це “калібри”, Х-101, Х-555, що їх не є велика кількість. На скільки тих літаків збільшилось? Якщо 20 зараз говоримо, кожен літак — це щонайменше 8 ракет може мати на борту. Таким чином, якщо перемножити то все, то виходить, що кількість літаків надто завелика для того, щоб розраховувати на кілька таких ударів. Тому може бути більше чи менше, відповідно до тих завдань, які ворог ставить за мету бомбити, які об'єкти сьогодні під прицілом. Тому будемо дивитись по обстановці: буде більше — буде більша реакція на це”, - запевнив Ігнат.

Читайте також: рф тримає носії «Калібрів» у Чорному й Середземному морях, загальний залп — 84 ракети

Як повідомляв Укрінформ, в Міноборони сьогодні заявили, що Повітряні Сили України готові до відбиття нового ракетного удару російських загарбників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-