Повітряні сили ЗСУ готові до відбиття нового ракетного удару рф — Ігнат

Повітряні сили ЗСУ готові до відбиття нового ракетного удару рф — Ігнат

Укрінформ
Повітряні сили ЗСУ готові до відбиття нового ракетного удару з боку російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба Міноборони з посиланням на речника командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната.

"Відбувається тероризм, очевидно, що рашисти готують новий ракетний удар. Та українці готові до відбиття чергового повітряного нападу", – наголосив речник.

Ігнат зазначив, що найстрашніше українці пережили в лютому-березні, коли сотні ракет летіли на голови українців щодня, російська авіація літала в багатьох регіонах, велися активні повітряні бої.

Читайте також: росія не зможе швидко розгорнути власне виробництво іранських дронів - Ігнат

"Хіба можна нас злякати ще чимось? До того ж не так багато високоточних далекобійних ракет у рашистів залишилось, якими вони можуть завдавати ударів по наших тилах", – зазначив речник.

Ігнат також повідомив, що командувач Повітряних сил запевнив, що "ми готові, ракети заряджені, будемо відбивати, скільки б ракет вони не запустили".

Читайте також: Єрмак: Україні потрібні надійний повітряний щит і міжнародні гарантії безпеки

Як повідомляв Укрінформ, за даними міністра оборони Олексія Резнікова, упродовж останніх дев'яти місяців повномасштабного вторгнення російські війська вже завдали понад 16 тисяч ракетних ударів по Україні, 97% російських цілей є цивільними.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-