рф тримає носії «Калібрів» у Чорному й Середземному морях, загальний залп — 84 ракети

рф тримає носії «Калібрів» у Чорному й Середземному морях, загальний залп — 84 ракети

Укрінформ
Станом на 29 листопада, в Чорному морі на бойовому чергуванні ворог тримає один носій крилатих ракет типу “Калібр” із загальним залпом вісім ракет. У Середземному морі - п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 76 ракет.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє пресслужба командування ВМС ЗСУ.

“У Чорному морі на бойовому чергуванні знаходяться 12 ворожих кораблів, серед яких один носій отр «калібр», загальний залп - вісім ракет; в Азовському морі ворог продовжує контролювати морські комунікації, утримуючи на бойовому чергуванні два кораблі; в Середземному морі – дев'ять ворожих кораблів, з них п'ять носіїв крилатих ракет "Калібр", загальний залп – 76 ракет”, - йдеться в повідомленні.

Крім того, за добу в інтересах рф прохід Керч-Єнікальською протокою здійснили: до Азовського моря – 23 судна, з них три судна рухалися з протоки Босфор; до Чорного моря – 20 суден, з них шість суден продовжили рух у напрямку протоки Босфор.

Читайте також: Повітряні сили ЗСУ готові до відбиття нового ракетного удару рф — Ігнат

Як повідомляв Укрінформ, міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що упродовж останніх дев'яти місяців повномасштабного вторгнення російські війська вже завдали понад 16 тисяч ракетних ударів по Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-