Через Маріуполь у супроводі літака рф пройшла колона танків у бік Запоріжжя

Через Маріуполь у супроводі літака рф пройшла колона танків у бік Запоріжжя

Фото
Укрінформ
Через Маріуполь у супроводі літака проїхала колона танків, КамАЗів з боєкомплектами та живою силою противника, а також кілька БТР росіян, вирушила у бік Запоріжжя.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео.

«Рух військових колон у бік Розовки Запорізької області не припиняється. З села Ялта через Мангуш-Нікольське у супроводі літака вирушила колона з 25 танків, 15 КамАЗів з БК та поки живою силою та три БТР. Тобто, почалося перекидання військ, що прибули з Херсона, на Запорізький напрямок», - написав Андрющенко.

Він зазначив, що по місту рухаються транзитом тягачі в колонах військової техніки та озброєння, понад 100 одиниць вирушило через Маріуполь, або з самого міста.

«Велике перекидання військ окупантів без залізниці та Кримського мосту продовжується», - констатував радник мера.

Читайте також: У Маріуполі ворожі вантажівки перевозять боєкомплекти та військову техніку до Криму

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів.

Читайте також: росіяни змінили рух напрямку техніки та живої сили з Маріуполя - радник мера

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «відродження життя міста». Маріуполь перетворився на військово-логістичний хаб російської армії.

Фото: Петро Андрющенко, Телеграм

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-