Паркан на кордоні з білоруссю: в ОП сказали, звідки беруть гроші

Паркан на кордоні з білоруссю: в ОП сказали, звідки беруть гроші

Укрінформ
Будівництво фортифікаційних споруджень на кордоні з білоруссю відбувається силами обласної влади та бізнесу.

Про це заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко сказав в ефірі телемарафону, передає Укрінфом.

“Чим відрізняється цей кордон, цей, можна сказати, паркан? Тим, що він робиться без субвенції з державного бюджету і не виділяються з державного бюджету кошти на це. Це робиться силами обласної влади, а також бізнесу, який допомагає”, - сказав Тимошенко.

За його словами, “не можна говорити, що по всьому кордону буде йти бетонний паркан, тому що кордон - це не тільки поле, є озера, є ліси, де не потрібно будувати саме такий паркан, треба робити тільки рови та насипи, мінувати якісь позиції”.

Таким чином, зауважив Тимошенко, яким буде цей паркан залежить від того, в якій місцевості він споруджується.

“Я думаю, кожен розуміє, що будь-який паркан не може захистити від наступу, але він пригальмує прохід військ на годину, дві, три, день, щоб підтягувалися ще більші сили ЗСУ. Ось головне завдання, навіщо будуються саме такі фортифікаційні споруди”, - наголосив заступник керівника ОП.

Читайте також: ЗСУ закликають військових росії та білорусі здаватися у полон

Як повідомлялося, Україна будує на кордоні з білоруссю фортифікаційні спорудження і зводить паркан. Зокрема, на Волині, у Рівненській та Житомирській областях.

Раніше у ДПСУ запевнили, що на лінії кордону України з республікою білорусь ситуація контрольована, українські захисники готові до будь-якого її розвитку.

Фото: t.me/tymoshenko_kyrylo

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-