Ігнат: У ворога закінчуються «Іскандери», але в достатній кількості ракет Х-22 та С-300

Ігнат: У ворога закінчуються «Іскандери», але в достатній кількості ракет Х-22 та С-300

Укрінформ
У ворога закінчуються «Іскандери», але в достатній кількості є ракети Х-22 та С-300. Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ сказав речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

"Ракети "Іскандер" у дуже серйозному дефіциті, НЗ-запас вони вже вичерпують, вичерпали власне. Тому балістичні ракети намагаються отримати в Ірану. ...Вони мають Х-22 у достатній кількості. Незрозуміло, який стан ракет і наскільки точно вони будуть летіти. І плюс не забуваймо, що ракет С-300 у них є тисячі, рф є виробником тих ракет, і багато на складах залишилося. Це зенітні ракети, такі як і в нас на озброєнні", - сказав Ігнат.

Проте, як зазначив речник, розслаблятися не варто. Ворог цілеспрямовано нищить енергетичну інфраструктуру України, тому ракетні удари можуть відбутися в будь-який момент.

"Ми дуже швидко звикаємо до спокою. Хочу нагадати, що 10,11, 17 18, 22, 23 були ракетні обстріли. Не так далеко ми відійшли. Не варто розслаблятися і зараз, тому що противник підступний, противник бачить, що нищить нашу інфраструктуру. Тому будь-коли може статися наступний ракетний обстріл", - застеріг речник командування Повітряних сил ЗСУ.

Читайте також: ЗСУ з 13 вересня збили понад 300 дронів-камікадзе Shahed-136

Як повідомляв Укрінформ, увечері 25 жовтня військові рф завдали ракетний удар по м. Дніпру. Внаслідок ворожої атаки загинуло двоє містян, ще чотирьох поранених госпіталізували до лікарні. Пошкоджено автозаправну станцію, автомийки, шиномонтаж, автівки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-