Міноборони сформувало резерв бронежилетів - на складах до 200 тисяч

Міноборони сформувало резерв бронежилетів - на складах до 200 тисяч

Укрінформ
Упродовж тижня на потреби Збройних сил України надійшло понад 6 тисяч бронежилетів, понад 8 тисяч шоломів, понад 30 тисяч пар взуття та понад 100 тисяч зимових курток. Окрім того, у Міноборони сформовано резерв.

Про це на брифінгу повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“За тиждень з 20 по 26 жовтня Міністерство оборони для забезпечення підрозділів ЗСУ передало понад 6 тисяч бронежилетів, понад 8 тисяч шоломів і понад 30 тисяч пар взуття, з яких 28 тисяч - це зимове взуття. По зимових куртках, які зараз на особливому контролі - за тиждень прийнято на облік майже 58 тисяч”, — поінформувала Маляр.

За її словами, процес постачання перебуває на різних етапах. Зокрема, понад 100 тисяч зимових курток розвозять на склади в різних регіонах України.

Крім цього, передано понад 60 тисяч штанів зимових, понад 77 тис. курток костюма-утеплювача (фліска) та понад 81 тисяч комплектів білизни демісезонної та зимової.

Маляр повідомила, що на сьогодні сформований резерв - близько 200 тисяч бронежилетів та близько 100 тисяч шоломів. У Міноборони особливу увагу приділяють постачанню зимової форми, однак на ефективність роботи впливають ворожі обстріли та відсутність електропостачання.

Читайте також: Зимовий одяг, намети та обігрівачі для ЗСУ вже закупили, триває доставка – Міноборони

“Звертаю увагу, що логістика зараз дуже ускладнена на всіх етапах - від постановки на облік до розподілу. Повітряні тривоги, вимкнення світла впливають на ритм роботи у тилу”, - пояснила Маляр.

Як повідомляв Укрінформ, з 13 по 19 жовтня до ЗСУ Міноборони передало більше 27 тисяч бронежилетів, більше 24 тисяч касок, понад 37 тисяч пар взуття.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-