Зимовий одяг, намети та обігрівачі для ЗСУ вже закупили, триває доставка – Міноборони

Зимовий одяг, намети та обігрівачі для ЗСУ вже закупили, триває доставка – Міноборони

Укрінформ
Зимовий одяг для ЗСУ і все для зими закуплено, зараз триває розвезення у війська.

Про це в ефірі єдиного телемарафону сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає Укрінформ.

«Питання зимового одягу для ЗСУ нагадує, як раніше було з бронежилетами, коли поступово ми забезпечили ними військових. І ми сьогодні маємо 200 тисяч бронежилетів в запасі. Те саме з зимовим одягом. Я на початку тижня повернулася з військ. Зараз переважна більшість на фронті — а це пріоритет — забезпечені зимовим одягом», - сказала Маляр.

Вона підкреслила, що фізично одяг є, триває процес його доставки.

Читайте також: В ООН розробили план підготовки прифронтових районів України до зими

"Все закуплено. Ми передаємо у Збройні сили і далі йде логістика по лініям забезпечення, спочатку 1-а лінія, 2-а і так далі. Для зими закуплено і намети, і обігрівачі. Все це також закуплено, сьогодні відбувається доставка. Не забуваймо, що це все великий обсяг, тож можуть бути певні проблеми по строках», - наголосила заступниця міністра.

Як повідомляв Укрінформ, раніше міністр оборони Литви Арвідас Анушаускас заявив, що Литва передасть українській армії зимовий одяг та зимове спорядження, виділить додаткові кошти на матеріальне забезпечення наступного року, надасть 120-міліметрові міномети на 113-ій платформі, броньовані автомобілі, тепловізори, безпілотники, інше обладнання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-