За тиждень Міноборони передало ЗСУ понад 27 тисяч бронежилетів

За тиждень Міноборони передало ЗСУ понад 27 тисяч бронежилетів

Укрінформ
Протягом останнього тижня Міноборони передало ЗСУ понад 27 тис. бронежилетів та 24 тис. касок, також триває постачання зимової форми.

Про це на брифінгу сказала заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає Укрінформ.

"З 13 по 19 жовтня до ЗСУ Міноборони передало більше 27 тис. бронежилетів, більше 24 тис. касок, понад 37 тис. пар взуття. Щодо зимових курток, які у нас зараз на особливому контролі, за цей тиждень прийнято на облік силами логістики ЗСУ більше 48 тисяч", - сказала Маляр.

Вона уточнила, що понад 27 тис. зимових курток зараз перебувають у процесі постановки на облік, 8,7 тис. транспортуються Україною до складів, 150 тис. - доправляються до України.

Окрім того, за словами Маляр, за тиждень до ЗСУ було передано 33 тис. зимових шапок, 70,9 тис. курток костюма утеплювача (так званих флісок), понад 92 тис. комплектів натільної білизни та іншого майна.

Читайте також: Міноборони за тиждень передало ЗСУ 16 тисяч зимових курток та 37 тисяч пар теплого взуття

Також заступниця міністра поінформувала, що створено резерв бронежилетів у кількості понад 200 тис. та близько 100 тис. шоломів.

Стосовно постачання зимової форми, Маляр додала, що першочергові потреби на фронті закриті, зараз триває її розподіл на рівні підрозділів.

Як повідомляв Укрінформ Ганна Маляр заявила, що до зими для ЗСУ закуплено одяг, намети, обігрівачі - їх доставляють у війська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-