Українські захисники зберігають ініціативу на сході та півдні – Зеленський

Українські захисники зберігають ініціативу на сході та півдні – Зеленський

Укрінформ
Українські захисники зберігають ініціативу на полі бою на сході та півдні нашої держави.

Про це Президент України Володимир Зеленський сказав у своєму відеозверненні до громадян, повідомляє Укрінформ. 

«Сьогодні протягом дня повітряна тривога оголошувалась у більшості регіонів України. Є нові збиття безпілотників і ворожої авіації. На сході та півдні України продовжуються активні бойові дії. Наші Збройні Сили зберігають ініціативу», - сказав Зеленський.

Він відзначив бійців 25-ї окремої повітряно-десантної бригади за умілі та продумані дії при знищенні ворога на східному напрямку.

Читайте також: Авіація ЗСУ вразила 10 районів скупчення ворога і три опорні пункти

«Дякую і воїнам 60-ї окремої піхотної бригади, чиї підрозділи демонструють хороші результати на Херсонщині. Тільки з початку жовтня бійці Шістдесятки «затрофеїли» більше 30 одиниць російської бронетехніки, тисячу снарядів для танків і три гармати «Гіацинт». Вся ця зброя обовʼязково допоможе звільненню нашої землі», - сказав Президент.

Він також подякував бійцям 59-ї окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка. Цього тижня хлопці показали відмінні результати у знищенні ворожої техніки і боєзапасу.

Читайте також: Президент: Щоденно наближаємо потрібні Україні результати на землі і в повітрі

Глава держави звернув увагу на воїнів 35-ї окремої бригади морської піхоти імені контрадмірала Михайла Остроградського, які стійко боронять зайняті рубежі.

Як повідомлялося, з 24 лютого в Україні триває повномасштабна російська воєнна агресія. Сили оборони чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-