Зеленський подякував ракетникам за знищення ворожих цілей

Зеленський подякував ракетникам за знищення ворожих цілей

Укрінформ
Президент України подякував 138-й Дніпровській зенітній ракетній бригаді за знищення чотирьох крилатих ракет "Калібр" та Херсонській зенітній ракетній бригаді - за збитий російський штурмовик Су-25.

Слова вдячності Володимир Зеленський висловив під час відеозвернення, передає Укрінформ.

"Сьогодні продовжилася битва за нормальне життя для наших людей. Частину російських дронів і ракет удалося збити. Знову дякую за це нашим зенітникам, Повітряним силам. Зокрема, дякую 138-й Дніпровській зенітній ракетній бригаді за збиття чотирьох "Калібрів" і Херсонській зенітній ракетній бригаді за збиття російського штурмовика Су-25", – сказав Зеленський.

Він також подякував усім міжнародним партнерам, які допомагають Україні із протиповітряною та протиракетною обороною.

Читайте також: Президент: Хоч би що планував і робив ворог, Україна захистить себе

Окрім того, глава держави подякував Естонській Республіці за визнання російської федерації державою - спонсором тероризму.

"Маємо сьогодні важливе рішення від Естонії – її парламент визнав росію державою – спонсором тероризму", – сказав глава Української держави.

На його переконання, це ще один європейський крок до того, щоб фактична реальність російського терору і європейське офіційне ставлення до росії повністю збігалися.

Читайте також: Світ має визнати війну рф проти України геноцидом - глава МЗС Естонії

"Терор має отримувати всі види реакції – на полі бою, санкційну та юридичну. Дякую за це нашим естонським друзям!", – підсумував Зеленський.

Як повідомлялося, 18 жовтня парламент Естонії визнав російський режим терористичним, а також закликав до посилення тиску санкцій на рф і до підтримки України. Відповідне рішення підтримали 88 депутатів Рійгікогу, тобто всі присутні на засіданні.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-