Що більше росіян захоплять ЗСУ, то більше полонених українців повернуться додому - Зеленський

Що більше росіян захоплять ЗСУ, то більше полонених українців повернуться додому - Зеленський

Укрінформ
Україна пам'ятає про всіх, хто знаходиться у полоні у росії і поверне всіх до останнього.

Про це у відеозверненні заявив Президент Володимир Зеленський, передає Укрінформ.

Зокрема, він подякував підрозділам, які поповнюють обмінний фонд. Бо чим більше полонених захоплять наші бійці, тим більше полонених українців повернуться додому.

"Я хочу відзначити сьогодні ті підрозділи, які забезпечили нам результат у поповненні обмінного фонду. Це надзвичайно важливо: кожен, хто бере в полон російських військових, забезпечує нам можливість звільняти наших героїв. Я дякую 54-му окремому розвідувальному батальйону імені Михайла Тиші, 80-й окремій десантно-штурмовій бригаді й 92-й окремій механізованій бригаді, які під час наступальних дій суттєво збільшили нашу можливість повертати українців додому. Ми пам’ятаємо про наших людей, яких утримують у росії. Ми маємо звільняти їх і маємо звільнити їх усіх, не залишаючи ворогу нікого. Але для цього нам потрібно брати в полон окупантів – якнайбільше", - сказав глава держави.

Читайте також: Зеленський: Ми повернемо наш прапор в усі українські міста і звільнимо всіх полонених

Як повідомлялося, проєкт "Хочу жить", який інформує російських військових про можливості скласти зброю та зберегти своє життя, отримав понад 2 тисячі звернень від вояків армії рф або їхніх родичів.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-