Зеленський: Ми повернемо наш прапор в усі українські міста і звільнимо всіх полонених

Зеленський: Ми повернемо наш прапор в усі українські міста і звільнимо всіх полонених

Відео
Укрінформ
Президент Володимир Зеленський переконаний, що Україна поверне свій прапор в усі міста на сході, півдні та в Крим.

Також потрібно повернути усіх українців, які перебувають у російському полоні чи були депортовані в рф, заявив глава держави у виступі на урочистостях з нагоди Дня захисників і захисниць, повідомляє Укрінформ.

"Ми звільнили від російських окупантів північ нашої країни. Звільняємо Харківщину, звільняємо увесь схід і точно його звільнимо. Ми повернемо український прапор в усі наші міста - наші міста на півдні держави, ми повернемо наш Крим, ми відновимо територіальну цілісність нашої держави. І ми маємо повернути усіх наших українців, які, на жаль, поки що знаходяться у полоні ворога в росії, або були силою депортовані з нашої землі", - сказав Президент.

За його словами, це дійсно дуже складне завдання, але саме ми маємо це вирішити.

Зеленський підкреслив, що для цього українці мають зберігати єдність, підтримувати один одного, робити все, щоб посилити державу, Україну і всіх українських Героїв - "тих в окопах, хто на бойових постах, тих, хто наближає найголовніше - нашу перемогу".

Читайте також: У Маріїнському палаці відбулися урочистості для військових

Водночас глава держави наголосив, що українці завжди боролись, передусім, за волю і це прослідковується в усіх поколіннях нашого народу. Так, він відзначив, що українські захисники від дуже давніх часів Русі і донині, коли наші воїни долають російську терористичну державу, мають спільну славу і силу.

"Це слава тих, хто звільняє, а не поневолює. Це слава тих, хто приносить мир, а не руйнує його. Це слава тих, хто бореться, бореться за свободу так, що стає легендою ще за часів свого життя", - зауважив Президент.

Як відомо, 14 жовтня в Україні щороку відзначається День захисників і захисниць.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-