Розвідка Британії назвала основні причини низької ефективності військ рф в Україні

Розвідка Британії назвала основні причини низької ефективності військ рф в Україні

Укрінформ
Основними причинами низької ефективності російських військ в Україні залишаються повсюдна корупція та погане логістичне забезпечення.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у короткому зведенні британської військової розвідки, опублікованому у суботу Міністерством оборони Великої Британії у Твітері.

росія за останні два тижні перекинула в Україну контингенти мобілізованих російських резервістів. Їхній середній рівень особистого спорядження вочевидь нижчий, ніж і без того погане забезпечення раніше розгорнутих військ, йдеться у звіті британської розвідки.

Як зазначається, багатьом резервістам, ймовірно, доведеться власноруч придбати бронежилети, зокрема, сучасний бронежилет 6Б45, який повинен бути виданий бойовим підрозділам у рамках програми індивідуального спорядження «Ратник».

Наразі цей жилет продається на російських інтернет-магазинах за 40 000 рублів (приблизно 640 дол.). У квітні він коштував приблизно 12 000 рублів (близько 190 дол.).

У 2020 році влада рф оголосила, що російським військовим було поставлено 300 тисяч комплектів бронежилетів «Ратник», яких було достатньо для оснащення сил, які зараз дислокуються в Україні.

«Повсюдна корупція та погана логістика залишаються одними з основних причин низької ефективності росії в Україні», - йдеться у зведенні британської розвідки.

Читайте також: путін розпочав приховану мобілізацію росіян ще в травнірозвідка

Як повідомляв Укрінформ, 21 вересня президент росії володимир путін оголосив мобілізацію. міністр оборони рф сергій шойгу повідомив, що в рамках часткової мобілізації будуть призвані 300 тисяч резервістів. 30 вересня президент росії володимир путін підписав документи про "приєднання" до складу рф маріонеткових утворень "днр", "лнр", а також тимчасово захоплених російською армією територій Херсонської та Запорізької областей України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-