Залужний оприлюднив схему ударів рф по Україні

Залужний оприлюднив схему ударів рф по Україні

Карта
Укрінформ
Головнокомандувач Збройних сил Валерій Залужний оприлюднив схему завдання росією масованих ударів по території України 10 жовтня.

Він розмістив її у Фейсбуці, передає Укрінформ.

"Це схема завдання державою-агресором рф ракетно-авіаційних та ракетних ударів по території України. Ситуація станом на 10:20-11:00. Противник застосував крилаті ракети повітряного, морського та наземного базування, балістичні ракети, зенітні керовані ракети, розвідувальні та ударні БПЛА типу “Shahed-136”, - написав Залужний.

За його словами, сили і засоби протиповітряної оборони Повітряних сил, Сухопутних військ ЗСУ та зенітні розрахунки знищили більшість смертоносних ракет і боєприпасів, в умовах такої інтенсивності завдання ударів одночасно з усіх напрямків продемонструвавши професійність і відданість справі.

"Ми змушені відбивати ці атаки, застосовуючи озброєння радянських часів, яке до того ж маємо в недостатній кількості. Безпека України та всієї Європи - в майстерних руках наших воїнів", - наголосив Головнокомандувач.

Він висловив співчуття родинам загиблих цивільних та військових - жертв російського тероризму.

"Попри все, незважаючи на агонію диктаторського режиму, ми вистоїмо і переможемо", - переконаний Залужний.

Читайте також: Ракетна атака на Україну

Як повідомлялося, зранку 10 жовтня росія здійснила масовану ракетну атаку по території України.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський заявив, що станом на вечір підтверджено загибель 14 осіб, ще 97 людей травмовані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-