У росії наростає критика міноборони після невдач на полі бою в Україні – британська розвідка

У росії наростає критика міноборони після невдач на полі бою в Україні – британська розвідка

Укрінформ
Усе більше відомих в росії людей починають критикувати керівництво російського міноборони після постійних невдач загарбників на полі бою в Україні упродовж останніх двох тижнів.

Як передає Укрінформ, про це у Твіттері повідомляє Міноборони Великої Британії з посиланням на дані розвідки.

«Після постійних невдач росії на полі бою (в Україні – ред.) протягом останніх двох тижнів все більше різних гравців російської системи об’єдналися в критиці керівництва російського міноборони», - заявили у відомстві.

Зазначається, що серед критиків є чеченський лідер рамзан кадиров, власник приватної військової компанії «вагнер» євгеній пригожин, офіційні телеведучі, поп-зірки та спільнота ультранаціоналістичних військових блогерів.

Читайте також: Британська розвідка: Більше половини танкового парку України – трофеї

«Нині критика залишається зосередженою на вищому військовому командуванні, а не на вищому політичному керівництві, але вона справді є тенденцією публічного вираження незгоди проти російського істеблішменту, яку принаймні частково терплять і яку, ймовірно, буде важко повернути назад», - заявили у британському відомстві.

Читайте також: Мати загарбника скаржиться на різне ставлення у війську і звинувачує у цьому путіна

Як повідомляв Укрінформ, Збройні сили України з 24 лютого по 7 жовтня ліквідували близько 61 тисячі 680 російських загарбників, що на 350 осіб більше порівняно з попередньою добою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-