Переховувалися в окупації пів року - на підконтрольну територію повернулися троє морпіхів

Переховувалися в окупації пів року - на підконтрольну територію повернулися троє морпіхів

Фото
Укрінформ
Троє українських морпіхів змогли повернутися на підконтрольну територію з окупації, де переховувалися шість місяців.

Про це йдеться у повідомленні ГУР Міноборони, передає Укрінформ.

Згідно з повідомленням, було отримано інформацію, що в одному з тимчасово захоплених міст на сході України переховуються троє українських військовослужбовців бригади морської піхоти - двоє чоловіків та жінка.

У розвідці пояснили, що в березні під час бойових дій чоловіки отримали поранення. Внаслідок цього їхня група не змогла самостійно повернутися на підконтрольну територію. Всі троє були змушені переховуватись в зоні окупації. Протриматись протягом шести місяців вони змогли завдяки патріотизму місцевих мешканців, які надавали воїнам ліки та продукти харчування.

Для повернення наших захисників оперативні підрозділи ГУР МО, ДБР, НАБУ та Національної поліції провели оперативну комбінацію з евакуації, і українські морпіхи змогли залишити тимчасово окуповану територію. Наразі всі троє перебувають на підконтрольній Україні території та мають намір повернутися до своєї частини, щоб продовжити військову службу.

Читайте також: Лубінець: Ми завжди надаємо запити рф про великі обміни

Як повідомляв Укрінформ, 29 вересня Україна провела з росією черговий обмін полоненими - додому повернули чотирьох морпіхів та двох цивільних.

Фото: ГУР Міноборони України

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-