російська пропаганда втрачає свій вплив у світі - Зеленський

російська пропаганда втрачає свій вплив у світі - Зеленський

Укрінформ
російська пропаганда втрачає вплив навіть там у світі, де Україні ще тільки належить забезпечити міцні інформаційні позиції.

Про це сказав Президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому відеозверненні наприкінці 212-го дня війни, передає Укрінформ.

"Завдяки порядності України та конструктивному бажанню нашої держави допомагати іншим маємо непересічний результат: російська пропаганда втрачає вплив навіть там у світі, де нам іще тільки належить забезпечити міцні інформаційні позиції, зокрема в країнах Глобального півдня. Це Латинська Америка, Африка, Південна Азія", - сказав Президент.

Читайте також: За Україною правда, сила, ініціатива та впевненість у перемозі – Зеленський

Він нагадав, що Україна запропонувала на Генасамблеї ООН формулу миру, свій шлях до стабілізації міжнародних відносин.

"І це було точно почуто світом. Реакція на мій виступ на Генасамблеї – цілком позитивна. Різні країни однаково хотіли почути конкретику. Конкретику про те, як можна відновити мир, як завершити цю війну. Україна представила своє бачення. Чітке, логічне, справедливе й реалістичне", - сказав Зеленський.

Читайте також: Світ засудить псевдореферендуми — Президент

При цьому, за його словами, росією було представлено недолугі виправдання та скарги.

"Постійна брехлива пропаганда, від якої світ давно втомився, але російські представники досі її повторюють. Очевидний контраст з нами. Я вдячний усім лідерам держав, усім політикам, громадським діячам, культурним і бізнесовим лідерам, які висловили нам свою підтримку на Генасамблеї та всіх заходах в Америці цього тижня", - зазначив Президент.

За словами Глави держави, це був результативний для України тиждень.

Як раніше повідомляло агентство, голова Комітету Верховної Ради з питань зовнішньої політики Олександр Мережко переконаний, що Міжнародний трибунал має судити не лише керівництво рф, а й пропагандистів, релігійних діячів і осіб, які фінансували воєнну кампанію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-