СБУ показала кадри повернення українських військовополонених

СБУ показала кадри повернення українських військовополонених

Відео
Укрінформ
Служба безпеки України оприлюднила кадри обміну українських військовополонених 21 вересня. 

Відео обміну СБУ оприлюднила в Телеграмі, передає Укрінформ.

"Ця подія розчулила всю Україну. Багато людей працювали над тим, щоб наші Герої нарешті повернулись додому. Це без перебільшення – історичний момент. Ми хочемо показати унікальні кадри, як саме відбувався обмін, найперші та найщиріші емоції українських захисників, які знали – про них не забудуть та обов'язково повернуть додому. І ми будемо битися далі, поки не звільнимо кожного, хто досі перебуває в полоні, та не відвоюємо останній клаптик нашої землі!" - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Багатьох зі звільнених з російського полону захисників тримали в «одиночках» - омбудсмен

На відео - черги машин екстреної медичної допомоги. Українських захисників та захисниць поодинці супроводжують на українську сторону медики та військовослужбовці. Однією з перших - Мар'яну Мамонову, медика, яка надавала допомогу на Азовсталі. Мар'яна перебуває на останніх строках вагітності.

Деяких бійців несуть на ношах. На кадрах видно, що "азовці" виснажені, стомлені. Дехто з них виходив без верхнього одягу.

Читайте також: Зеленський: Працюємо, аби повернути всіх українців із російського полону

Як повідомлялося, 21 вересня в результаті обміну вдалося повернути з російського полону 215 українських захисників, а також 10 іноземців. Натомість російській стороні повернули підозрюваного у державній зраді колишнього народного депутата України Віктора Медведчука та ще 55 військових рф.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-