кремль тестує готовність росіян до загальної мобілізації - ЦПД

кремль тестує готовність росіян до загальної мобілізації - ЦПД

Укрінформ
російська пропаганда тестує суспільні настрої стосовно можливості оголошення у країні загальної мобілізації на війну проти України.

Як передає Укрінформ, про це в Телеграмі повідомляє Центр протидії дезінформації при РНБО.

Зокрема, голова кпрф зюганов заявив: «Триває війна, і програти її не маємо права… потрібна повна мобілізація країни та зовсім інші закони».

Голова «Справедливої росії – за правду» миронов своєю чергою заявляє що «росія починала «спецоперацію», а нині веде справжню війну з НАТО. Потрібна мобілізація економіки, бюджету, мобілізація в головах».

Читайте також: Фукуяма пояснив, чому путін не оголошує загальної мобілізації

Крім того, спікер держдуми рф володін наголосив: «Якщо Вашингтон, продовжуючи війну до останнього українця, вважає, що вона його не торкнеться, то він сильно помиляється».

Такі заяви, зауважують у ЦПД, свідчать про те, що в рф розглядають варіант ескалації агресії, «але притримують рішення щодо загальної мобілізації через острах можливих збройних протестів через «все йде за планом».

Читайте також: Путін шукає стрілочників для війни з Україною: дайджест пропаганди РФ за 5 вересня

Як повідомляв Укрінформ, голова Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров висловив думку, що в разі загальної мобілізації в рф, в окупованому Криму вона стане нищівною, на війну забиратимуть усіх поспіль.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-