російські льотчики, які обстрілювали Україну, планують втечу до Південної Америки – розвідка

російські льотчики, які обстрілювали Україну, планують втечу до Південної Америки – розвідка

Укрінформ
російські військові льотчики, які здійснювали пуски ракет по території України, вже обговорюють втечу і переховування від міжнародного правосуддя.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України.

“На тлі відступу російської армії у військовому середовищі країни-окупанта точаться розмови про неминучість поразки та притягнення до відповідальності всіх учасників агресії проти України”, - ідеться у повідомленні.

За даними розвідки, одразу в кількох авіаційних гарнізонах повітряно-космічних сил росії родини членів екіпажів літаків, які завдавали ракетних ударів по території України, обговорюють втечу з країни та переховування від міжнародного правосуддя.

Читайте також: Воєнні злочини на звільнених територіях: поліція перевірила вже 123 тисячі людей

Так само як нацисти після Другої світової війни, російські злочинці планують емігрувати до країн Південної Америки, ззаначають у ГУР.

Воєнна розвідка України оприлюднює особисті дані льотчиків 14 армії військово-повітряних сил і протиповітряної оборони з дислокацією у Єкатеринбурзі та нагадує, що всіх воєнних злочинців буде викрито та за злочини проти мирного населення України притягнуто до відповідальності.

Читайте також: Після капітуляції росію чекає «Нюрнберг» і парад суверенітетів – Резніков

Як повідомляв Укрінформ, за даними головнокомандувача Збройних сил України Валерія Залужного, від початку вересня ЗСУ вже звільнили від російських загарбників понад 3 тисячі квадратних кілометрів українських територій. На Харківському напрямку ЗСУ просуваються не тільки на південь та схід, а й на північ. До виходу на державний кордон залишається 50 км.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-