Зеленський: Ми пам’ятаємо про всіх наших людей, яких утримують окупанти

Зеленський: Ми пам’ятаємо про всіх наших людей, яких утримують окупанти

Укрінформ
Українська влада веде постійну роботу задля звільнення наших громадян з російського полону.

Про це Володимир Зеленський сказав у відеозверненні, передає Укрінформ.

«Хочу сказати сьогодні ще одну річ, дуже важливу і чутливу. Це стосується українців, які утримуються окупантами у полоні. На рівні української розвідки, інших залучених структур та людей ми постійно намагаємося добитися звільнення наших полонених. Ця робота ніколи не припинялася», - запевнив глава держави.

За його словами, активні дії українських оборонців означають також можливість затримання достатньої кількості ворогів, аби спонукати рф до обміну, до звільнення українських полонених. «Я підкреслюю – ми пам’ятаємо про всіх наших людей, яких утримують окупанти», - заявив Зеленський.

Читайте також: Серед полонених з «Азовсталі» є дівчина на дев’ятому місяці вагітності

Він також повідомив, що цього тижня Україна має добрі новини з Харківщини.

«Певно, всі ви уже бачили повідомлення щодо активності українських оборонців. І, думаю, кожен громадянин відчуває гордість за наших воїнів. Це заслужена гордість і правильне відчуття», - зазначив глава Української держави.

При цьому він зауважив, що ще не час називати ті чи інші населені пункти, у які повертається український прапор: «Але час сказати слова вдячності 25-й повітряно-десантній бригаді, 92-й окремій механізованій бригаді та 80-й десантно-штурмовій бригаді за хоробрість і героїзм, проявлені під час виконання бойових завдань».

Читайте також: За добу ЗСУ знищили понад 450 російських загарбників, 20 танків і літак

Також Президент подякував 406-й окремій артилерійській бригаді за надзвичайно успішні влучання у районах зосередження росіян на півдні України і 60-й окремій піхотній бригаді, яка послідовно просуває українські позиції.

Кожен успіх наших військових на тому чи іншому напрямку змінює на користь України і загальну ситуацію по всьому фронту, наголосив Зеленський.

«Що складніше окупантам, що більше у них втрат, то ліпшими будуть позиції в наших оборонців на Донбасі, то надійнішою буде оборона Запоріжжя, Миколаєва, міст Дніпропетровської області, то швидше ми зможемо звільнити Приазовʼя та весь південь», - вказав глава держави.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-