«Війна між паркетними генералами»: в армії рф можуть змінити вище керівництво

«Війна між паркетними генералами»: в армії рф можуть змінити вище керівництво

Укрінформ
Між міністром оборони російської федерації сергієм шойгу та головнокомандувачем військами національної гвардії рф віктором золотовим, імовірно, розгорілася боротьба за роль «керівника війни».

Як передає Укрінформ, про це Центр протидії дезінформації при Раді національної безпеки і оборони повідомляє в Телеграмі.

«Між «паркетними генералами» с. шойгу та в. золотовим розгорілася справжня війна за статус нового путінського фаворита. У ЗМІ з’явилося повідомлення про доповідь в. золотова щодо «спецоперації» та чи не ключової ролі росгвардії в її проведенні», - йдеться в повідомленні.

Як зауважили в ЦПД, така зміна дійових осіб є «дуже показовою», оскільки раніше «генералом перемоги» у путінській війні був винятково шойгу.

Зазначається, що водночас у медіа почала з’являтися інформація про відсторонення шойгу від управління війною. Тому можна припустити наявність між ним і золотовим конфлікту за роль «керівника війни» зі всіма дивідендами, які надає такий статус.

«Новим витком конфлікту стане зміна вищого керівного складу, що безпосередньо керує військами рф на полі бою. І зміна не стане несподіванкою, адже про некомпетентність кужугетовича, який навіть не має відповідної військової освіти, вже можна складати легенди. Чого лише варте фото із перевернутою картою, яку так уважно вивчає шойгу», — додали в ЦПД.

Читайте також: рф посилила приховану мобілізацію в московській і ленінградській областях – розвідка

Як повідомляв Укрінформ, очільник російського міноборони перестав відігравати будь-яку роль в управлінні російською армією ще три місяці тому.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-