Ідентифікували ще трьох російських військових, які знущалися з жителів Київщини

Ідентифікували ще трьох російських військових, які знущалися з жителів Київщини

Укрінформ
Правоохоронці встановили ще трьох військовослужбовців збройних сил російської федерації, які знущалися з мирних жителів на тимчасово захоплених територіях Київської області.

Як передає Укрінформ, про це Офіс генерального прокурора повідомляє у Телеграмі.

За даними слідства, військові армії-агресора у березні, перебуваючи у тимчасово захопленому селі Гавронщина Макарівської ОТГ Бучанського району, жорстоко поводились з місцевим жителем.

Читайте також: росія вчинила в Україні понад 29 тисяч воєнних злочинів

Упродовж тижня вони били чоловіка, погрожували вогнепальною зброєю, зв’язували руки та ноги мотузкою. росіяни роздягали чоловіка, закопували в холодний ґрунт, не надавали воду, їжу та одяг.

За даними Служби безпеки України, зловмисниками виявились троє військових 64-ї окремої мотострілкової бригади 35-ї загальновійськової армії зс рф: Олександр Борисов, 07.03.1999 р.н., Раян Мадяєв, 06.06.2002 р.н., Максим Сулайндзюга, 25.08.1994 р.н.

Їм повідомили про підозру у порушенні законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 28, ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України).

Читайте також: російським військовим, які тероризували цивільних у Бородянці та Макарові, оголосили підозру

Досудове розслідування за процесуального керівництва прокурорів Офісу генерального прокурора здійснюють слідчі СБУ.

Як повідомляв Укрінформ, перед судом постане військовослужбовець збройних сил російської федерації, який утримував жителів селища Гостомель Київської області у підвалі та імітував їхню страту.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-