Війська рф у День Незалежності України обстріляли 58 населених пунктів

Війська рф у День Незалежності України обстріляли 58 населених пунктів

Укрінформ
На День Незалежності ворожих обстрілів зазнали 58 населених пунктів України

Про це повідомив перший заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін, передає Укрінформ із посиланням на пресслужбу МВС.

"Вчорашнє свято Незалежності росіяни псували з маніакальною жорстокістю. По-перше, кількість обстрілів населених пунктів збільшилася. За минулу добу поліція зафіксувала обстріли 58 населених пунктів – це значно вища кількість обстрілів, ніж ми фіксуємо зазвичай", - сказав Єнін.

Він додав, що 24 серпня російська армія також завдала ракетного удару по залізничній станції на Дніпропетровщині, внаслідок якого загинуло понад 20 людей, десятки були поранені.

Крім того, за словами посадовця, минулої доби по Україні прокотилася і хвиля фейкових "мінувань".

"Телефонні терористи "мінували" залізничні вокзали у Вінниці, Рівному, Хмельницькому. Анонімні повідомлення надходили про мінування об’єктів і у Львові, Мукачеві, Дніпрі. Всього підрозділи поліції отримали 17 таких повідомлень, в яких ішлося про замінування 118 об’єктів. Загальна кількість евакуйованих людей становила майже 3800 людей», - зазначив перший заступник глави МВС.

Єнін також поінформував, що 24 серпня сапери продовжили очищувати територію від вибухонебезпечних предметів по всій деокупованих напрямках. Зокрема, у Київській області просунулися ще на 32 гектари.

Читайте також: За добу росіяни обстріляли 11 регіонів України - зведення ОВА

Як повідомляв Укрінформ, 24 серпня російські війська завдали ракетного удару по залізничній станції Чаплине в Дніпропетровській області. Загинуло 25 осіб, зокрема двоє дітей.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-