росія піде на всі методи тиску: в ОП не виключають зростання кількості обстрілів 23-25 серпня

росія піде на всі методи тиску: в ОП не виключають зростання кількості обстрілів 23-25 серпня

Укрінформ
російська федерація може збільшити кількість обстрілів міст крилатими ракетами упродовж 23-25 серпня, коли українці відзначатимуть День Прапора та День Незалежності.

Про це радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк заявив у відеозверненні, оприлюдненому вІнстаграмі, повідомляє Укрінформ.

"Що очікувати 23-го, 24-го, 25-го серпня? Це для нас важливі дні. Це дні, коли ми будемо говорити про свою незалежність. Про те, якими ми стали, а ми стали великими і потужними. І це сильно дратує росію. І росія, безумовно, в ці дні захоче особливо проявити свій нелюдський характер, свою людожерність, якщо можна так сказати, свою криваву суть – суть своєї імперії. Тому давайте чітко зрозуміємо наступні речі. По-перше, в ці дні дійсно може бути трохи збільшена кількість обстрілів крилатими ракетами наших територій. Це треба розуміти", – наголосив він.

Читайте також: Не ігноруйте тривогу: у святкові дні посилять заходи безпеки в низці регіонів

У зв’язку з цим радник керівника ОП закликав громадян не ігнорувати сигналів повітряної тривоги або сповіщень про іншу небезпеку.

Подоляк зауважив, що російська федерація піде на будь-які спроби тиску на українців, щоб отримати якомога більше вбитих серед цивільного населення і, відповідно, посилення панічних настроїв у країні.

"росії немає віри, росія буде атакувати, але ми це спокійно переживемо, тільки думаючи про свою безпеку", – підкреслив він.

Читайте також: До Дня Незалежності російські хакери можуть посилити кібератаки - як захиститися

Як повідомлялося, Головне управління розвідки Міністерства оборони закликає українців бути особливо обережними на День Незалежності через підвищену загрозу ракетних ударів та провокацій з боку росії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-