Не ігноруйте тривогу: у святкові дні посилять заходи безпеки в низці регіонів

Не ігноруйте тривогу: у святкові дні посилять заходи безпеки в низці регіонів

Укрінформ
Через військову агресію росії в низці регіонів України у День Державного прапора 23 серпня і День Незалежності 24 серпня посилять заходи безпеки.

Так, у Запорізькій, Дніпропетровській і Чернігівській областях заборонено проведення масових заходів, передає Укрінформ.

"Цього року через війну 23 та 24 серпня не вихідні дні. Але всі підприємства та установи прошу, за можливості, працювати дистанційно", - написав у Телеграмі начальник Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

Він зауважив, що комендантська година в області залишається без змін. У Нікопольському районі, як і раніше, вона стартує з 21:00, у Криворізькому – з 22:00, у Дніпровському, Павлоградському, Новомосковському, Кам'янському районах – з 23:00. Усюди триває до 5:00.

Читайте також: На Київщині заборонили масові заходи 23 та 24 серпня

У Кам'янському та Дніпрі комендантська година з опівночі і до 5 ранку.

Подовжили її лише у Синельниківському районі - з 21.00 до 6.00.

У Криворізькій РВА підприємствам всіх форм власності рекомендовано перейти в ці дні на роботу дистанційно. Для органів державної влади, самоврядування та силових структур – це обов’язково. Також мешканців закликають уникати будь-яких скупчень людей та не знаходитися поряд з будинками органів влади, критичної інфраструктури та військовими об’єктами.

У Зеленодольській громаді просять обмежити пересування вулицями міста, уникати відвідування дачних ділянок, посилити контроль за дітьми, провести бесіди щодо недопущення їх перебування на вулиці. Тут заборонили відвідувати паркову та пляжну зони і оголосили, що ринок у святкові дні буде закритий.

Читайте також: На свята у Слов’янській громаді закриють навіть аптеки та магазини

Масштабних та велелюдних заходів 23 і 24 серпня цьогоріч не проводитимуть і на Полтавщині, поінформували в ОВА.

У Кіровоградській ОВА зазначили, що буде посилено заходи безпеки, а також закликали громадян не ігнорувати сирени повітряної тривоги та дотримуватися комендантської години.

У Харкові у зв'язку із загрозою провокацій та обстрілів з боку військ рф змінили роботу транспорту. Наземний транспорт курсуватиме: 23 серпня - з 7:00 до 18:30; 24 серпня пасажирські перевезення будуть припинені; 25 серпня - з 7:00 до 18:30.

Змінив графік роботи і Харківський метрополітен. У вівторок, 23 серпня, він працюватиме з 7:00 до 18:00; у середу, 24 серпня, перевезень не буде; з четверга, 25 серпня, і до окремого розпорядження - з 7:00 до 18:00.

Як повідомляв Укрінформ, на Харківщині запроваджують подовжену комендантську годину - з 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня.

Читайте також: У Харкові метро не працюватиме на День Незалежності

На Донеччині, у Слов’янській міській територіальній громаді, 23-24 серпня забороняють діяльність навіть аптек та підприємств будь-якої торгівлі.

Вінницька обласна військова адміністрація з міркувань безпеки заборонила проведення у період до кінця серпня масових публічних заходів, зокрема, хресної ходи до Почаївської Успенської лаври Тернопільської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-