На свята у Слов’янській громаді закриють навіть аптеки та магазини

На свята у Слов’янській громаді закриють навіть аптеки та магазини

Укрінформ
На Донеччині, у Слов’янській міській територіальній громаді 23-24 серпня забороняють діяльність навіть аптек та підприємств будь-якої торгівлі. 

Про це у Телеграмі повідомляє Слов’янська міська військова адміністрація, передає Укрінформ.

«У зв’язку з підвищеною небезпекою та можливими провокаціями зі сторони російської федерації, на період святкування Дня Прапора та Дня Незалежності України 23 та 24 серпня на території Слов’янської міської територіальної громади буде діяти ряд обмежень», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: На Чернігівщині до п'ятниці скасували усі масові заходи

Зазначається, що забороняється діяльність установ, організацій, підприємств усіх форм власності та підпорядкування. Це стосується, в тому числі, сфери будь-якої торгівлі, громадського харчування та побутового обслуговування населення, аптек, поштових, банківських відділень та банкоматів.

Також забороняється проведення будь-яких масових заходів та скупчення громадян.

Читайте також: На Київщині заборонили масові заходи 23 та 24 серпня

Крім того, призупиняється видача гуманітарної допомоги будь-якими організаціями, щоб уникнути скупчення людей.

До припинення дії цього розпорядження скасовуються заплановані евакуаційні рейси, в тому числі - «пенсійні» до Краматорська.

Відповідне розпорядження підписав начальник міської військової адміністрації Вадим Лях.

При цьому, заявили у міській військовій адміністрації, критична інфраструктура у громаді продовжить працювати. Невідкладна медична допомога також буде надаватися.

Читайте також: Весь громадський транспорт Києва змінює графік роботи до 24 серпня

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський заявив, що цього тижня, коли Україна відзначатиме День Незалежності, росія може вдатися до особливої жорстокості.

В Офісі Президента застерігають, що інтенсивність обстрілів українських міст може зрости 23 і 24 серпня. У Києві скасовано всі масові заходи.

Агресор постійно обстрілює Донеччину, вбиваючи та травмуючи громадян, знищуючи цивільну інфраструктуру населених пунктів області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-