Потрібно бути міцними, щоб протистояти будь-яким ворожим провокаціям - Президент

Потрібно бути міцними, щоб протистояти будь-яким ворожим провокаціям - Президент

Укрінформ
Наступного тижня, коли Україна відзначатиме День Незалежності, росія може вдатися до особливо жорстоких дій, тож дуже важливо не поступатися ворожому тиску.

Про це заявив Володимир Зеленський у відеозверненні, повідомляє Укрінформ.

"Ми маємо бути свідомі того, що цього тижня росія може постаратися зробити щось особливо гидке, щось особливо жорстоке. Такий у нас ворог. Але і в будь-який інший тиждень за ці пів року росія робила те саме постійно - гидке й жорстоке", - сказав глава держави.

Він наголосив, що потрібно бути достатньо міцними, аби протистояти будь-яким ворожим провокаціям – стільки, скільки потрібно, щоб змусити загарбників відповісти за весь терор: за Харків і Донбас, за Азовсталь і Миколаїв, за фільтраційні табори, за Бучу, Ірпінь, за всі міста. "Маємо бути достатньо міцними, щоб вистояти та пройти весь шлях до української перемоги", - підкреслив Президент.

Читайте також: Наступний тиждень буде дуже важливим для України - Президент

Він наголосив, що за ці 178 днів від 24 лютого українці довели, що наш народ, наші захисники й захисниці - нездоланні.

"Наша єдність, наша віра в себе дали змогу пройти ці пів року та підійти до цього тижня, незмінно важливого для кожного українця. Ми завжди говорили і говоримо чесно: заради перемоги України ще потрібно боротися, ще потрібно зробити дуже багато, ще потрібно вистояти та витерпіти, на жаль, багато болю. Але українці вже можуть по праву відчувати гордість за себе, за свою державу, за своїх героїв", - заявив Зеленський.

Читайте також: Попри обстріли і погрози: Зеленський закликав українців думати про перемогу над росією

24 лютого російська федерація розпочала новий етап війни проти України – повномасштабне вторгнення. Сили оборони України чинять запеклий опір російським загарбникам.

Фото: ОП

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-