У Харкові метро не працюватиме на День Незалежності

У Харкові метро не працюватиме на День Незалежності

Укрінформ
У Харкові метрополітен змінив час роботи у зв’язку зі змінами комендантської години, 24 серпня підземка не працюватиме зовсім.

Про це пресслужба КП «Харківський метрополітен» повідомила в Телеграмі, передає Укрінформ.

«У зв’язку зі змінами комендантської години у Харківській області також змінено графік робити Харківського метрополітену. Найближчими днями метрополітен працюватиме за наступним графіком: 22 серпня (понеділок) - до 18:00; 23 серпня (вівторок) - з 7:00 до 18:00; 24 серпня (середа) - перевезення здійснюватися не будуть», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що з 25 серпня і до окремого розпорядження метрополітен працюватиме із 7:00 до 18:00.

Як уточнив агентству речник підприємства Олексій Бітнер, як укриття метрополітен буде діяти і 24 серпня.

Читайте також: Весь громадський транспорт Києва змінює графік роботи до 24 серпня

Безпрецедентні заходи безпеки запровадили у Харкові через ризик посилених обстрілів та ракетних ударів з боку рф. Про це в ефірі марафону новин сказав Харківський міський голова Ігор Терехов.

«Враховуючи, що у нас попереду два святкові дні (23 серпня – День міста та День прапора і 24 серпня – День Незалежності), сьогодні у місті Харкові здійснюються безпрецедентні заходи безпеки, тому я, користуючись нагодою, хочу попросити всіх харків'ян бути максимально обережними і без потреби не виходити на вулиці, не гуляти у скверах. Крім того, посилення охорони громадського порядку, блокпости», - сказав Терехов.

Подовжену комендантську годину, зазначив мер, запроваджено для того, щоб зберегти життя людей.

«Є різна інформація… І нам треба прийняти цю ситуацію, щоб уберегти людей від поранень, від смерті», - сказав міський голова.

Як повідомив у коментарі Суспільному керівник ГУ Нацполіції в Харківській області Володимир Тимошко, в області готуються до того, що у святкові дні дії рф будуть направлені на те, щоб було якнайбільше жертв серед цивільного населення.

Як повідомляв Укрінформ, у Харківській області запроваджують подовжену комендантську годину - з 19:00 23 серпня до 7:00 25 серпня. В інші дні, починаючи з 22 серпня, комендантська година триватиме з 19:00 до 7:00. Раніше комендантська година тривала з 22:00 до 6:00.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-