Подоляк указав міноборони рф на наслідки використання «алкогольної хімічної зброї»

Подоляк указав міноборони рф на наслідки використання «алкогольної хімічної зброї»

Укрінформ
Радник керівника ОП Михайло Подоляк іронічно прокоментував заяву міноборони рф, яке звинуватило Україну в начебто застосуванні отруйних речовин проти російських військових.

Про це Подоляк написав у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Уважно ознайомившись з офіційною заявою міністерства оборони росії щодо отруєння військових російської окупаційної армії в українському місті Василівка Запорізької області та звинуваченням України у використанні «хімічної зброї» (до речі, вони про це кажуть з усією серйозністю), можемо сказати таке (теж серйозно):  Надмірне вживання дешевого неліцензійного алкоголю в 40-градусну спеку разом із простроченими сухпайками «армії росії» абсолютно точно може призводити до непередбачуваних наслідків. Українська земля ніколи не буде гостинною до російських окупантів. Нескінченна блювота - це ще найкраще, що може на вас тут чекати. Однак розуміємо, що чекати від вас адекватності - не на часі, тому продовжуйте розповідати «байки доброї волі» про масштабне використання «алкогольної хімічної зброї», - написав Подоляк.

Він зауважив, що завжди дивувався поведінці «офіційних осіб рф» різних рівнів. Зокрема, їхнім намаганням очевидні провальні для себе речі пояснювати анекдотичними та абсурдними конспірологічними версіями.

Читайте також: ЦПД спростував фейк про застосування отруйних речовин проти військ рф

«Таке враження, що ці «хлопці з круглими очима» все ще живуть на початку 90-х і беруть свої пояснення виключно з тогочасних провінційних таблоїдів», - підкреслив радник керівника ОП.

Як повідомлялося, міністерство оборони рф звинуватило Україну в застосуванні проти російських військових у тимчасово захоплених районах Запорізької області хімічних отруйних речовин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-