Армія рф формує новий армійський корпус для продовження війни – британська розвідка

Армія рф формує новий армійський корпус для продовження війни – британська розвідка

Укрінформ
російська армія, яка зазнала значних втрат після початку повномасштабної агресії в Україні, намагається відновити свої наступальні спроможності.

Як передає Укрінформ, про це з посиланням на дані розвідки передає Міністерство оборони Великої Британії у Твіттері.

«Щоб підтримати українську операцію, росія майже напевно створила нове велике формування сухопутних сил, 3-й армійський корпус, що базується в Муліно, Нижньогородська область, на схід від москви», - зазначили у відомстві.

У Міноборони Британії вважають, що росія планує укомплектувати 3-й армійський корпус значною мірою завдяки новосформованим «добровольчим» батальйонам, які формуються по всій країні.

Повідомляється, що потенційним новобранцям 3-го армійського корпусу пропонуються вигідні грошові бонуси за участь в війні проти України, а набирають туди чоловіків віком до 50 років з середньою освітою.

Читайте також: російські військові розстрілюють своїх, хто тікає з фронту - перехоплення ГУР

«Вплив 3-го армійського корпусу навряд чи буде вирішальним у цій кампанії», - додали в Міністерстві оборони Великої Британії.

Як повідомляв Укрінформ, 9 серпня в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій застерегли мешканців окупованих територій від отримання російських паспортів, оскільки такий крок може бути використаний загарбниками для мобілізації громадян України до свого війська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-