Десантники показали, як британські гаубиці нищать ворога на півдні України

Десантники показали, як британські гаубиці нищать ворога на півдні України

Відео
Укрінформ
Британські 105-міліметрові артилерійські системи ефективно допомагають військовослужбовцям Збройних сил України знищувати російських загарбників на півдні країни.

Як передає Укрінформ, про це Десантно-штурмові війська ЗСУ повідомляють у Телеграмі.

“Артилерійські підрозділи Десантно-штурмових військ ЗСУ вже добре опанували та на практиці застосовують британські 105-мм гаубиці L119. Саме на Херсонщині вони допомагають українським гармашам ефективно уражати та знищувати вогневі цілі противника”, - ідеться у повідомленні.

У ЗСУ зазначили, що “неабияким чинником є її швидкострільність та мобільність, а від цього в реаліях сучасного бою залежить живучість артилерійських систем та їх розрахунків”.

Читайте також: Контррозвідка СБУ показала, як знищують дронами росіян

Як повідомляв Укрінформ, 21 липня міністр оборони Великої Британії та Бен Воллес оприлюднив деталі наступного пакета підтримки Україні, включно із планами відправити десятки артилерійських установок, сотні безпілотників, 50 тисяч артилерійських снарядів і сотні протитанкових одиниць. Також у новий пакет військової допомоги входять понад двадцять 155-міліметрових самохідних установок M109 і тридцять шість 105-міліметрових артилерійських установок L119.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-